masjed.dk © Copyright 2014

 

Masjed-E-Taqwa, Søndervangs Allé 47, 8260 Viby J

masjed.dk
Masjed-E-Taqwa
Bidrag til Masjed:

Søndag den 26.10.2014 Masjed-E-Taqwas ledelse tog endnu et stærkt skridt mod etablering af et netværk til de unge og voskne, de nybagte forældre, mest for afghanere.

Dette netværk som Insha Allah vil være den første af sin slags, vil have til formål at skabe sammenslutning, fælleskab blandt de unge muslimer, især for de afghanske herkomst. Netværket kaldt “Masjed-E-Taqwa Ungdom” vil arbejde for at forstyrke deltagers muslimske identitet, deres kendskab til samfundet, og rådgive dem i, hvordan de bedre kan takle de udfordringer de møder dagligt i skole, på arbejdet og i omgivelserne.


Masjed-E-Taqwa og dens ledelse som har mange årige erfaringer på området, vil gennem målrettet aktiviteter, undervisning, udflugter, samfundsmæssige opgaver, opnå positive resultater, hvor både de individuelle, familierne og samfundet vil tage benefit af Insha Allah

Forstyrke de unge viden om religionen og samfundet og støtte dem til dagligt

Masjed-E-Taqwa Ungdom

Fridag den 7. november samles gruppen igen for
den første møde efter ungdom gruppens
oprettelse. På mødet vil gruppen også drøfte
udflugten til Give hostel den 26.12.2014

Næste forsamling

Ungdom gruppen har planlagt en nats udflugt til Give Hostel fridag den 26.12.2014. Vi kører fra Masjed kl 13:15. Prisen for overnatning er 125 kr pr person.  Børn mellem 10 og 14 er tilladt i følge et voksen.


Du kan melde dig på følgende måder:


Klik her for at skrive til os

Skriv en email til info@masjed.dk


For mere info, du kan læse i facebook profilen


Udflugt den 26.12.2014